Samen krijg je méér!

Profiteer van Solcon Compleet Extra’s

Goed nieuws! Heeft u op uw adres internet van Solcon en mobiel van KPN? Dan krijgt u vele voordelen van ons helemaal cadeau. Elke maand weer. En met cadeau bedoelen we natuurlijk écht cadeau, dus gratis voordelen waar u niet voor betaalt. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is u aan te melden voor Solcon Compleet Extra’s. Nog geen internet van Solcon? Sluit een van onze internetpakketten af. 

Ik heb internet van Solcon en wil mij aanmelden

Bekijk onze internetpakketten

Deze voordelen krijgt u cadeau 

Zenderpakket cadeau

U krijgt een zenderpakket cadeau wanneer u Solcon TV heeft. Kies voor het Pluspakket of FOX Sports. Iedere maand kunt u wisselen.

Iedere maand korting

Elke maand krijgt u € 5,- of € 7,50 korting (afhankelijk van uw abonnement) op ieder KPN mobiel abonnement op uw adres.

Dubbel zoveel data

We verdubbelen uw MB’s, minuten en sms’jes. Iedere maand weer. Zo bent u altijd en overal bereikbaar. Wel zo fijn!

Samen MB’s delen

Heeft u nog meer dan genoeg MB’s, terwijl iemand anders bij u thuis krap zit? Deel gemakkelijk uw MB’s met elkaar.

Gratis onderling bellen

Bel gratis 24/7 met iedereen die op uw adres woont en een KPN mobiel heeft. Zo blijft u altijd eenvoudig in contact met elkaar.

Wilt u deze voordelen cadeau krijgen?

Meld u eenvoudig online aan

Heb ik met mijn mobiele abonnement recht op Solcon Compleet Extra’s?

Heeft u mobiel van KPN, Telfort of KPN Hussel op hetzelfde adres als uw Solcon internetverbinding? Lees dan hieronder de voorwaarden die voor u gelden. Het gratis zenderpakket kunt u alleen activeren wanneer u Solcon TV heeft.

Internet van Solcon +
KPN mobiel

(afgesloten na 2012)

Zenderpakket cadeau ✔ *
Iedere maand korting
Dubbel zoveel data
Samen MB’s delen
Gratis onderling bellen

* Zenderpakket cadeau alleen mogelijk i.c.m. Solcon TV

Internet van Solcon +
KPN Hussel mobiel

   
Zenderpakket cadeau
Iedere maand korting
Dubbel zoveel data x *
Samen MB’s delen
Gratis onderling bellen

* Unlimited Data beschikbaar

Internet van Solcon +
mobiel van Telfort

   
Zenderpakket cadeau
Iedere maand korting x
Dubbel zoveel data x
Samen MB’s delen x
Gratis onderling bellen x

Benieuwd wat er op uw adres mogelijk is?

Vul uw postcode in en bekijk wat Solcon op uw adres kan leveren.


Heeft u verder nog vragen?

 • Hoe meld ik mij aan voor Solcon Compleet Extra’s?

  U meldt zich met een paar eenvoudige stappen aan via Serviceweb. Uw gebruikersnaam vindt u op uw laatste factuur of op uw orderbevestiging. Weet u uw wachtwoord niet meer? Vraag deze dan direct op via deze pagina. Zo maakt u zichzelf binnen nog geen 5 minuten compleet!

  Lukt het niet om in te loggen in Serviceweb? Dan helpen we u graag telefonisch verder met de aanmelding voor Solcon Compleet Extra’s. Onze klantenservice is bereikbaar op 088 – 003 22 22 op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

 • Krijg ik de voordelen echt gratis?

  Met Solcon Compleet Extra’s krijgt u de voordelen echt helemaal cadeau. Dat betekent inderdaad dat u niet voor de voordelen hoeft te betalen. Dus geen addertjes onder het gras.

 • Met welke mobiele abonnementen zijn de voordelen geldig?

  Alle KPN Mobiel-abonnementen afgesloten na 2012 komen in aanmerking voor Solcon Compleet Extra’s. KPN abonnementen die niet in aanmerking komen voor Solcon Compleet Extra’s zijn Digitenne, PSTN of ISDN, KPN prepaid, het Nummerbehoud abonnement van KPN (tijdelijk nummer), de KPN Bedrijfsbundel, FlexiBel Family abonnementen, maandelijkse abonnementen en zakelijke abonnementen.

 • Tot wanneer zijn de voordelig geldig?

  U ontvangt de voordelen van Solcon Compleet Extra’s voor onbepaalde tijd, zolang u aan de voorwaarden blijft voldoen.

  * KPN en Solcon hebben het recht om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen of te stoppen met de actie.

 • Welke zenderpakketten krijg ik cadeau?

  U krijgt één zenderpakket naar keuze cadeau wanneer u Solcon TV heeft. Hierbij heeft u de keuze uit het Pluspakket of FOX Sports. U kunt uw zenderpakket iedere maand wisselen. 

 • Ik heb al een extra zenderpakket, wat nu?

  Met Solcon Compleet Extra’s profiteert u van een gratis zenderpakket wanneer u televisie van Solcon heeft. Heeft u al een extra zenderpakket? Dan kunt u ervoor kiezen deze te behouden en er eentje gratis bij te kiezen.

 • Wij hebben meerdere KPN mobiel abonnementen in ons gezin. Profiteren we allemaal van de voordelen?

  Dat klopt. Op elk KPN mobiel abonnement dat geregistreerd staat op uw adres ontvangt u de maandelijkse korting van € 5,- of € 7,50 en de dubbele data. Daarnaast kunt samen MB’s delen en gratis onderling bellen.

 • Ik heb een mobiel abonnement van Simyo. Kan ik mij dan ook aanmelden?

  Het is helaas niet mogelijk om u aan te melden voor Solcon Compleet Extra’s wanneer u een mobiel abonnement van Simyo heeft. Loopt uw abonnement bijna af of heeft u een prepaid abonnement? Dan kunt u (binnenkort) overstappen op mobiel van KPN en profiteren van de voordelen van Solcon Compleet Extra’s.

  Overgestapt van Solcon mobiel op Simyo mobiel?
  Vorig jaar zijn veel klanten van Solcon Mobiel overgestapt op Simyo. De organisatie, het aanbod en de uitstekende service van Simyo gaven de beste match voor de gebruikers van Solcon Mobiel. Na de destijds speciale overstap aanbieding, blijft Simyo alle klanten voorzien van voordelige tarieven voor Sim Only of Prepaid. Liever een nieuw toestel, Sim Only abonnement met ruime databundel, of Unlimited Data? Dan is een Mobiel abonnement van KPN wellicht iets voor u. Wanneer u kiest oor KPN Mobiel in combinatie met Solcon Compleet Extra’s profiteert u van de gratis voordelen.